A.d.s

CVT:: Buang Saka - update
Posted at 21.Mar,2008 15:12  Comments 29 / Trackbacks 0
saka dan jin boleh buang cara jarak jauh. ada 2 cara

dua cara
1) kaedah saya patient kena baca sendiri ayat yg saya beri, kena call dulu 019-*******, lepas tu baca. Syarat patient kena 100% nak buang dan tidak takut dgn saka, kalau kita paksa, tak menjadi. Bayaran FREE aje. 5 minit settle

2) kaedah Tuan Belagak, dia boleh buang dari jauh, tak perlu minta izin dari tuan punya badan. Pengeras RM 30. Bayar dulu baru dia buang saka tu.

bayar kepada:
MAYBANK A/C # 108168232444 DAHALAN BIN CHE MAT (ini tuan punya forum http://www.harmoni-my.org/)

atau

MAYBANK Norashedah Jamaludin 155014903395 (ini utk surau sekolah kat Mines, berdepan dgn stesen petronas)


kalau dah masuk sms atau email saya.

Memandangkan patient yg nak buang saka, so guna duit saya sendiri utk bayar baki pihak patient, alih-alih hanya seorang aje patient bayar balik duit kat saya. Saya pun apa lagi, call Belagak, pulangkan balik le saka. Depa tak nak bayar. Biasale RM30 mahal pasal tak payah jumpa. Kalau jumpa bomoh depa charge RM 900 boleh pulak bayar. Biasale, kalau mahal lagi berkesan kot.

"hang pa fikirlah sendiri".






Comments
Buang saka

Salam!
Sy perlukan nombor hp Tuan Berlagak utk dapatkan khidmat buang saka.Pls!!!!!!!!URGENT

Muhd. Fadzli  at 04.Jun,2008 18:40
Buang SAKA pengeras sebuah al-Quran

ni hampa semua kalu perlukan hikmat buang SAKA..merak leh bagi no fon TOK RADEN..dia jugak buang SAKA untuk family merak..pengeras ikut sedekah berserta sebuah al-quran jer..call dulu sebelum p k..012-5878360

Susah Hati n Simpati  at 17.Jun,2008 12:26
Makhluk Aneh

Saya ingin memohon pertolongan saudara untuk menghalau makhluk aneh di rumah keluarga saya. Sudah ramai yg menawarkan pertolongan, tapi sehingga sekarang tidak ada yg berjaya. Ada antara yg datang berubat katanya saka dari sebelah keluarga malahan ada yg kata ia buatan org. Anehnya makhluk halus ini sudah mula mengganas dan membakar segala benda di dalam rumah. Setelah dikeluarkan semua benda dalam rumah dan dipindahkan ke rumah sebelah ia mula membakar di rumah sebelah pulak. Bermacam2 perkara pelik yg dilakukan lagi. Ianya berlarutan hampir 8 bln. Kami sekeluarga sudah buntu. Saya benar2 ingin memohon pertolongan dan sila hubungi saya melalui email yang tertera. Sekian Terima kasih.

Reen  at 23.Jul,2008 08:06

Saudari Reen, apa cerita sekarang?

Kepada yg tak tahu cerita, memang tak tahu cerita le pasal aku belum cerita lagi.

Ada rumah kat Langkawi ada aktiviti membakar barang di rumah. Bila aku scan, ada le seekor jin.

so SMS kat Tok Belagak untuk reconfirm. Tok Belagak kata Jin Api.

Aku sms balik tanya boleh ke aku tangkap guna teknik Ibu Lam peringkat ketiga (macam cerita komik Dewata Raya la pulak).

Tok Belagak reply dia dah tangkap simpan kat office dia.

Tak ada rezeki le aku nak jumpa ibu lam peringkat ketiga.

Saya inform reen, kena check, selalunya geng api ni ramai.

Tadi baca email dari Reen, masih lagi berlaku kebakaran. Tetapi pasal depa dah panggil perawat mai rumah. Biarle perawat tu buat dulu. Kalau dah habis ikhtiar nanti kita cuba lagi.

Jangan jadi kes kat Johor tu, tengah sedap aku zass, dpt sms dari member yg aku terzass jin-jin tok moh yang tengah rawat rumah tu. AKu mana tahu mana jahat mana baik, scan banyak aje jin kat rumah tu terus aje serang. Tu bahayanya kalau minta bantuan ramai perawat. Pasal ada yg guna jin untuk lawan jin.

rozaimy  at 31.Jul,2008 07:58
buang saka

tolong bagi no tepon dan alamat...kalu pergi ke sana

mei  at 30.Apr,2009 18:53
buang saka

Tolong bagi contact nombor tuan, saya nak guna kaedah Tuan belagak rawatan dari jauh...saya minta tolong sangat2,
rumah tangga saya bergoyang...

malis  at 11.May,2009 19:46

salam.saya harap encik dapat beri no. telefon untuk dihubungi pada emel saya. dalam telefon boleh kita sembang panjang

madi  at 25.Jun,2009 12:40
Email saya dulu

maaf saya tak letak nombor HP kat website, nanti ada yg tak tidur malam.....

email dulu kat saya
atau utk email tok belagak direct darulsaka at gmail.com

rozaimy  at 06.Jul,2009 13:58

Saya perlukan bantuan buang saka.

mish  at 28.Aug,2009 11:06

salam,nk tnya skrg nih buang saka brapa rm? nenek kawe make kuat sgt kurus pulok tu...

tokjanggut  at 31.Aug,2009 02:11
Buang Saka RM130

RM130 aje, siap dgn jaminan 6 bulan.

prosedur:
Kasi nama penuh, bila confirm ada saka baru bank in kat account

Rozaimy (MBB) 114253224132

rozaimy  at 31.Aug,2009 13:10
Buang saka dan susuk

Kami nak jumpa dgn Tok Belagak untuk rawatan. Tlg beri no. hp atau tetapkan satu tarikh untuk rawatan bersama alamat penuh, sebab kami dari pulau pinang. Tak berapa kenal KL. Sekian. Salam

Sarama bt Ibramsha  at 18.Apr,2010 18:34
Alamat ProDS

http://pr1darulsaka.blogspot.com/2010/01/alamat-dan-cara-cara-ke-pusat-rawatan.html#links

012-3623594

rozaimy  at 18.Apr,2010 21:51

saya nak tanya sikitlah... ape betul ke tok belagak ni minta pengeras sebelum mengubat???? ke cume sekadar fitnah je??? setahu sayelah, di antara syarat tukang2 ubat dengan cara rawatan islam ni, tak boleh sikit pun mereka menetapkan harga walaupun rm1. kalau nak betul2 dapat ilmu ni, nak betul2 mengubat org, hati mesti sebersih yg boleh dan niat dengan seikhlas mungkin untuk membantu org menggunakan ilmu yang ALLAH kurniakan ni. bukan sesekali untuk dijual beli. kalau org nak beri ambnil, kalau org tak mampu nak beri ape2 pun kita meti terima. yang penting diri mesti sentiasa bersedia membantu orang walau kat mana kita berada dan bile2 masa pun yang kita ada. kerana itulah janji yang mesti ditepati sebagai pengamal perubatan islam ni. sebagai contoh kita boleh ambli kisah atuk tamar jalis. kalau dah sampai jadikan ilmu ALLAH satu barangan untuk dijual beli, maka ada sesuatulah yang 'something wrong; kat situ. lagi 1, saya agak musykil dengan kebolehan tok belagak yang dapat membuang saka dengan begitu mudah. ni 1st timelah saya dgr. kalau sebelum ni, bukan main susah lagi org2 yang saya jumpe nak buang saka. dalam kisah2 para sahabat pun ada juga yang dapat mengajar kita cara2 utk buang saka, tapi, itupun kena baca beberapa ayat bakarah dan beberape ayat dari surah yang lain,yang juga mengambil masa yang agak lama. tp, kat sini saya bukan nak menafikan kebolehan tok belagak. ye la, saya sedar saya pun tak ade ilmu. saya ni pun sekadar meluahkan pendapat dan meluahkan perasaan musykil saya. setiap org pun pasti akan merasa suatu kepelikkan,kurang percaye apabila ada sesuatu yg extra ordinary berada di depan atau berlaku pada diri mereka sendiri ataupun berlaku pada org lain. jadi kerana tu lah saya meluahkan rasa musykil saya di sini, kerana saya tak pernah dengar perkara sebegini sebelum2 ni. saya nak tahu, sejauh mana kebenarannya. saya harap tak adelah mane2 pihak yang kecil hati taupun ambil hati dengan ungkapan2 dan patah kata saya ni. jadi, saya harap sangat kalau betul tok belagak ada ambil apa2 utk duit pengeras, harap tok belagak taubatla. jikalau sekadar ambil duit untuk kos ubat pesakit, cthnya limau nipis,air,garam kasar tak apelah. tapi janganlah sampai menetapkan harga untuk pesakit berubat. fikirlah kalau perkara tu kena pada orang susah. jangankan rm30... rm 5 pun diorang dah rasa berat dan susah.

nurhayati  at 20.Apr,2010 17:25
Mai le turun Pro DS

1. Sapa kat tak boleh ambil pengeras. Utk Saka memang ada pengeras RM130. Sila beri nas yg melarang kita ambil upah. Para sahabat siap minta kambing lagi sebagai pengeras.

2. 1 saat, tak ada isu kalau pernah baca kisah nabi sulaiman.

Saudari Nurhayati, atas dasar apa Tok Belagak kena bertaubat, so sahabat nabi yg minta kambing tu berdosa la.

next time kaji dulu kisah-kisah para sahabat.

Kita kena yakin Islam boleh buat.

U mungkin tak pernah jumpa tok belagak, macam mana boleh jatuh hukum. Jumpa baru boleh cerita.

Sebenarnya saya sendiri boleh buat saka dlm tempoh 5 minit. Tak sukar, malah saya pernah lihat sendiri seorg bomoh buang saka tak sampai 30 saat. Guna kain pelikat aje tangkap saka tu.

Disebabkan saudari tak pernah jumpa org terror, so saudari sudah jatuhkan hukum atau syak org menipu. Lepas tu boleh hina para sahabat nabi.

kalau saudari boleh kasi nas yg mengatakan ambil pengeras adalah berdosa, baru le kami bertaubat.

rozaimy  at 20.Apr,2010 17:46
Yes..yes..

bang my..betul..betul..betul..

HangBulat  at 21.Apr,2010 14:41
Boleh ambil upah

http://hadith.al-islam.com/bayan/display.asp?Lang=mal&ID=1270

Hadis Abu Said Al-Khudriy r.a:
Sesungguhnya beberapa orang dari kalangan sahabat Rasulullah s.a.w sedang berada dalam perjalanan. Mereka pergi ke salah sebuah kampung Arab dan mereka berharap agar boleh menjadi tetamu kepada penduduk kampung tersebut. Namun ternyata penduduk kampung itu tidak mahu menerima mereka. Tetapi ada yang bertanya: Apakah ada di antara kamu yang boleh menjampi? Kerana ketua atau penghulu kampung kami terkena sengat. Salah seorang dari para sahabat menjawab: Ya, ada. Lalu beliau menemui ketua kampung tersebut dan menjampinya dengan surah Al-Fatihah. Kemudian ketua kampung tersebut sembuh, maka sahabat tersebut diberi beberapa ekor kambing. Beliau tidak mahu menerimanya dan mengajukan syarat: Aku akan menyampaikannya kepada Nabi s.a.w, beliau pun pulang menemui Nabi s.a.w dan menyatakan pengalaman tersebut. Beliau berkata: Ya Rasulullah! Demi Allah, aku hanya menjampi dengan surah Al-Fatihah. Mendengar kata-kata itu, Rasulullah s.a.w tersenyum dan bersabda: Tahukah engkau, bahawa Al-Fatihah itu memang merupakan jampi. Kemudian baginda bersabda lagi: Ambillah pemberian daripada mereka dan pastikan aku mendapatkan bahagian bersama kamu
Nombor Hadis Dalam Sahih Muslim [Dalam Bahasa Arab sahaja]: 4080

dan di http://www.nursyifa.hypermart.net/info/alamat.htm
Cerita mengenai mendapat upah dalam penyembuhan dengan menggunakan Al-Qur'an, dari sebuah hadits:
"Suatu ketika para sahabat Nabi datang pada suatu perkampungan, dimana salah seorang penduduknya ada yang sakit terkena gigitan ular. Maka para sahabat Nabi kemudian mengobatinya dengan membaca Al-Fatihah. Dan sebagai upahnya mereka menerima 30 ekor kambing.
Sahabat yang mengobati bernama Abu Sa'id al-Kurdi. Ketika ia membawa kambing-kambing itu, para sahabat yang lainnya tidak menyukainya. "Engkau mengambil upah dari membaca kitab Allah," kata mereka. Ketika sampai di Madinah, mereka melaporkan kepada Rosulullah. Beliau bersabda, "Tidakkah engkau mengetahui bahwa Al-Fatihah itu obat? Bagikan dan berikan sebagian untukku".
Berdasarkan pada hadits tersebut diperbolehkan, buktinya Rosulullah tidak melarang Abu Sa'id, bahkan meminta bagian. Tentu saja dalam batas kewajaran dan keikhlasan dari yang memberikan".

rozaimy  at 22.Apr,2010 15:49

Aku musykil pada Nurhayati tu yg dia sendri mengaku dia mmg kurang ilmu - oleh itu dia kena faham & terima hakikat bahawa kalau dia tak tau bukan bermakna benda tu tak ada/wujud..

SpekMan  at 27.Apr,2010 16:41
Buang saka dan susuk

Assalamualaikum Tok,
Saya dengar banyak complain berkaitan Tok. Rasa takut kena tipu, tapi hati nak minta tolong berubat juga.... Tok saya orang susah... duduk di pulau pinang...tiada pekerjaan,,, banyak gangguan ..rezeki berat...tak tahu nak datang ke tempat Tok... Boleh kah tolong saya...saya ikhlas. 60.50.24.135

Sarah  at 02.Nov,2010 05:42
email tok belagak

Tok Belagak aktif menghentam perawat yang berfahaman wahabi. Mana-mana nama-nama ustaz yg dia tulis kat blog dia tu, ustaz tu berpegang kepada fahaman wahabi.

sebab itu ustaz-ustaz ni tak ada doa syifa, qasidah dan sebagainya.

sebab itu Tok Belagak berpesan, jangan percaya cakap orang. Kita sendiri kena buat solat hajat dan berdoa serta minta petunjuk sama ada orang yg kita nak berubat tu OK atau TIDAK.

malangnya, kita malas beramal, lepas tu dengar cakap-cakap orang.

So buat le solat hajat setiap hari minta petunjuk. Ingat tu, minta direct kat Allah... 192.168.200.80

rozaimy  at 02.Nov,2010 08:53
Minta maklumat lanjut

Tolong dapatkan sy no untuk dihubungi utk rawatan 219.95.220.17

zain  at 04.Nov,2010 12:52
call no ni

belah malam aje.. kalau hari sabtu dan ahad lepas pukul 11 pagi

03-51217506 192.168.200.14

rozaimy  at 06.Nov,2010 22:47

bergantung pada amalan kita..semuanya ada dalm ayat al-Quran.Ayat kursi pagi 7,petang 7..bertakwalah pada Allah.Insyallah. 113.210.97.3

pendekar berantai  at 27.Jun,2011 03:46
ingin tahu

kes nak buang saka pada tunang sy ,dia seorang perempuan , boleh email detail ? 60.49.190.201

mazlan  at 13.Nov,2011 14:08
tengok ada saka atau apa?

ingin mengetahui samada saya mempunyai saka atau tidak sebab kwn saya kata saya mempunyai saka. 118.107.242.194

ibn othman  at 25.Nov,2011 16:59
Buang saka

Saya ingin membuat rawatan jarak jauh bagi membuang saka untuk anak saya. Mohon kerjasama daripada saudara dengan segera 202.185.32.2

Kak Dah  at 07.Dec,2011 14:11
akit dan kebas tangan kanan

boleh x tlng tgk dari jauh diri dan rumah sya 115.133.11.83

Zara  at 28.Mar,2012 13:20
buang saka

saya nak mintak tolong scan dan buang saka. Susah tido malam. terima kasih. 203.82.92.45

zekry  at 31.May,2012 14:22
buang saka

salam, sy ingin mendptkan rwatan untuk ibu saya. Kami syak ad saka (berkemungkinan dtg dr keturunan). 175.143.74.58

ameek  at 04.Feb,2014 15:08
Trackbacks
Post a comment