A.d.s

My Life:: Budget Duit Hari Raya
Posted at 12.Sep,2008 11:37  Comments 4 / Trackbacks 0
Seperti biasa, bila nak dekat hari raya kena le buat budget duit raya. Total duit raya utk anak saudara terdekat aje dah RM 433. Tahun ini kurang sikit pasal dah ada anak saudara yang berkerja. Tetapi tak kurang mana pun pasal cucu saudara dah bertambah. he he he.

Masalah seterusnya adalah menukar wang kecil. Sekarang ni nak cari ATM yang keluar note RM10 punya le payah. Nasib baik Adik aku kerja kat Parking Lot. So order aje. Duit lama atau duit baru sama aje nilainya. Yg penting tak payah nak beratur kat Bank.

Isteri suruh tukar RM1 sebanyak RM1K, RM5 sebanyak RM1K dan RM10K sebanyak RM1K. Total tukar RM3K.
Tukar duit RM5 dan RM10 tu mungkin tak ada masalah, nak tukar duit RM1 kenale kumpul 1000 keping RM1. Gempak...



DUIT RAYA

BANG YA 10
KAK ANI 10
WAWAN 3
ADIK 3
ALIA 3
ADIK 3
ANAK IWAN 3
BANG NIT 10
KAK NOLI 10
SYAZA 3
IKRAM 3
ANIS 3
BANG D
KAK TINI 10
KAK CHIK 10
SYAMIL 10
AINA 3
BANG DON 10
KAK ANUN 10
KAK CHIK 10
PUDIN 10
INTAN 5
IRAH 5
BANG MAT
AMALINA 10
FATIN 10
ANAK ALIL 3
ANAK ALIL 3
BANG DING
KAK IMAH 10
MASTURA 10
JAD 10
KAK NU
ALI ZAID 5
AIN FATIMAH 5
ALI AZIZI 5
AIN FARIDAH 5
ALI RAHMAN 5
AIN FADHILAH 5
MUHAMMAD 5
FATIMATUL ZAHARA 5
IT 10
ILAH 10
ARIP 5
AKIDAH 5
ALIA 5
ARINA 5
NURSHASHA 5
AMIR 10
AYA 10
ECAH 5
EPI 5
EPAH 5
IMRAN 5
MNOOR
FARHAH 5
FARIS 5
FARISHA 5
ABG HA
AMIR 10
AYANG 10
NANA 10
KIMI 10
AINA 10
ADIK
ATIN 10
YAYAI 10
AYU
ATOL 10
AIZ 10

Jumlah 433



Comments
Aku punya takde ke...???

Cayalah, dah stanby budget untuk duit raya...

Tapi untuk anak-anak "Bang Ya" tu takde ke???

kwang.. kwang.. kwang...

jujut  at 19.Sep,2008 09:39
Aku punya takde ke...???

Cayalah, dah stanby budget untuk duit raya...

Tapi untuk anak-anak "Bang Ya" tu takde ke???

kwang.. kwang.. kwang...

jujut  at 19.Sep,2008 09:40
itu kena tanya menteri kewangan

aku tak terlibat dlm duit raya ni.
itu kena tanya menteri kewangan.

tetapi memandang anak-anaknya dah besar panjang. Peluang nak dpt tu teramat le tipis.

he he he

rozaimy  at 22.Sep,2008 14:02
Saja test

Cuma test je nak tengok boleh post ke tidak 218.111.11.120

SAYA  at 14.Oct,2011 11:14
Trackbacks
Post a comment