A.d.s

CVT:: Yassin 40 berharga RM140
Posted at 12.Jun,2009 17:47  Comments 20 / Trackbacks 0
Ada juga rupanya mamat yg sanggup ambil yassin 40 dari website aku (www.komputer.com.my/cvt.htm) lepas tu jual RM140.

Nasib baik, org yg compile Yassin 40 tu terperasan ada web site yg jual hasil kerjanya. Benda tu dia kasi free kat aku dan aku pun sebarkan secara percuma. Ada pulak orang ambil kesempatan letak harga RM140. Bila orang yg compile tu talipon penjual tu, cepat-cepat dia delete dlm website dia.


Yassin 40 asalnya tidak tersusun (kitab kuning), pinjam
dari mak aku, masa baca, muka surat lompat dari satu muka surat ke muka surat tertentu... lepas dia susun balik, mak aku pun guna yassin 40 yg baru dicompile..


Boleh terus baca Yassin 40 atau kalau nak ijazah boleh jumpa Tok Belagak kat Kota Kemuning, bila diijazahkan akan diberi pembuka bacaan. Bayaran - Ikhlas aje....

Download Yassin 40 - Percuma


Comments
tak boleh download.

sy tak dapat download yasin 4o.sy dah pun di ijazahkan oleh tok belagak.

syarius  at 14.Jan,2010 16:14
Download Yassin 40

sepanjang minggu lepas server aku asyik up and down. ada kutu mana dah sharekan folder windows kat server. Habisle kena spam....

sekarang semua dah OK.
yg tak ok kepala aku macam kena SPAM la pulak

rozaimy  at 17.Jan,2010 14:10
Yasin 40

Salam

Saya cuba download yasin 40 tapi x dapat.....

dalam blog darul saka cuma saudara sorang je yg bagi link utk yasin 40 nie

harap saudara dapat bantu saya....

sekian

wasallam
ROSMAN

rosman  at 22.Jun,2010 00:28

sy x dpt dload yasin 40, tlg saya.

husni  at 22.Jun,2010 11:20

saya berhajat nak download yassin 40 ni untuk ayah saya, boleh bantu tak?.. terima kasih

mimi  at 23.Jun,2010 08:54
yassin 40

http://www.komputer.com.my/cvt.htm

rozaimy  at 24.Jun,2010 13:42

salam..
saya nak bertanya...hr tu TB ada sebut sal tasbih fatimah kt blog dia.. camner tasbih fatimah tu ea? leh tlg bg info kt saya ta

yusairey  at 05.Jul,2010 10:46

salam..
saya nak bertanya...hr tu TB ada sebut sal tasbih fatimah kt blog dia.. camner tasbih fatimah tu ea? leh tlg bg info kt saya ta

yusairey  at 05.Jul,2010 10:48
zikir fatimah

cuba tengok kat sini

http://rozaimy.komputer.com.my/218

rozaimy  at 06.Jul,2010 23:08
tak dpt download yasin 40

salam en. saya cuba download yasin 40 tapi tak dpt dr website en.. boleh email pd saya? qurratun@yahoo.com 60.53.242.187

qurratun  at 31.Aug,2010 07:41
Yassin 40

Salam Ziarah & selamat beramal. Semoga diredha & diberkati ALLAH. Berguru pada guru yg murshyid. 118.100.62.225

saidi badri  at 06.Nov,2010 07:32
Yasin 40

As'kum,
Saya ingin belajar dan di ijazahkan amalan Yasin 40. Bolih beritahu saya macam cara nya? harap beri panduan pada saya 60.48.78.110

Jamal Mohamed  at 23.Dec,2011 09:10

saya cuba download yasin 40 tapi tak dpt dr website en.. boleh email pd saya?
boleh minta diijazahkan yasin 40 203.126.25.16

iskandar  at 10.Jan,2012 13:13
Ijazah Yasin 40

Assalam tuan, sy hendak buat bacaan yasin 40 di rumah sy esok.. sblm ini ada ust yg sedia utk buat tetapi ats sebab yg xdpt di elakkn dia xdpt hadir mlm esok...harap dpt membantu. Jazakallah khair... 60.51.72.209

sulaiman  at 31.May,2012 10:24

mohon ijazah yasin 40 daripada untuk saya beramal.semoga Allah S.W.T memberkati tuan dan keluaga 175.143.37.39

Idris  at 04.Jun,2012 05:36
yasin 40

boleh saya dapatkan yasin 40 dan panduan cara mengamalkan nye... 219.92.100.214

azizul zauha  at 18.Sep,2012 23:16

Saya juga nak dapatkan yasin 40 tu dan cara amalan.asyik kena sihir je. Badan bisa-bisa.ni kes dengki evergreen.
206.53.152.172

student  at 21.Nov,2012 21:49

aslmkm..jika tidak menjadi kesalahan,.saya mohon amalan yasin 40 beserta ijazah dan juga cara amalannya..trima kasih..klau tak keberatan..blh email di: iimie@ymail.com
terima kasih.. 183.171.165.8

mijie  at 18.Dec,2012 13:28

aslmkm..jika tidak menjadi kesalahan,.saya mohon amalan yasin 40 beserta ijazah dan juga cara amalannya..trima kasih..klau tak keberatan..blh email di: iimie@ymail.com
terima kasih.. 183.171.165.8

mijie  at 18.Dec,2012 13:49

Assalamualaikum. .saya ingin mmohon amalan yasin 40 beserta ijazah dan juga cara amalannya.. jika x keberatan bleh tlong email kpd saya di: pijon1301@gmail.com... trima ksih... 175.137.148.64

hafiz  at 13.Sep,2013 06:22
Trackbacks
Post a comment