A.d.s

CVT:: Merawat Orang Gila
Posted at 13.Oct,2009 15:52  Comments 4 / Trackbacks 0
Penyakit gila ni, payah nak pulih, so far aku belum dengar orang gila yg betul-betul sembuh. Kalau gila disebabkan gangguan jin memang ada harapan nak sembuh pasal jin tu yg mengila.

Walaupun jin dah keluar, kerosakkan saraf telah berlaku. So kena le makan ubat. Antaranya

Kaedah CVT.
Patutnya kena mandi ais dulu, tetapi dah gila macam mana nak suruh dia mandi ais...

1) Kena makan ubat nw1, nw2 dan nw3. Tetapi selalunya kita kasi nw1 (utk lelaki) dan nw 2 (utk perempuan), apa-apa pun kena diagnose le.

ambil contoh patient lelaki.

1 botol nw 1 fasa I, kena makan setiap 15 minit, 8 biji sehari, habiskan dlm sehari.

1 botol nw 1 fasa II, kena makan setiap 30 minit, 5 biji buat utk 3 hari atau sampai habis (waktu tidur tak perlu kasi ubat le)

1 botol nw 1 fasa III, ini makan ubat 3 biji sejam sekali
patutnya habis dlm tempoh 21 hari.

2) Kena makan ubat nw20 utk urat saraf. Kaedah sama macam no 1. cuma dia start hari ke empat. selang setiap ubat nw dan nw20 mesti lebih dari 15 minit.


3) Seri Wajah utk mandi dan titik atas lidah.
Utk mandi letak setitik aje kat dlm baldi, kalau ada kolah letak dlm kolah, setitik cukup, letak lebih membazir aje. Yg penting masa titik ubat tu, niat Allah sembuhkan sakit. Frekuensi seri wajah hampir sifar, so niat yg penting. Titik atas lidah sebab nak pulihkan bahagian atas leher, kalau nak pulihkan bahagian bawah leher seperti perut, dada dan sebagainya, titik bawah lidah.


Kos utk sebulan.

6 botol NW, sebotol harga RM33, tetapi aku selalu jual RM30 aje, pasal susah nak kira. So RM30 x 6 = RM180

1 botol seri wajah RM72, tetapi aku jual RM70 aje.

Harga pos RM10.

Total RM 180 + 70 + 10 = RM260 utk sebulan


kaedah lain.

Hasil kajian CVT, bacaan surah Yassin akan menghasilkan gelombang warna putih, amat sesuai utk otak dan ketenangan minda. So amalkan le baca yasin hari-hari. Tetapi kalau org dah gila macam mana nak baca. Maka suruh le ibubapa, isteri atau anak-anak baca dan sedekah kat patient tu, niat

"bismillahirahmanirahim, dgn izin Allah mohd, bacaan surah yassin ni ku sedekah kepada patient agar menyembuhkan sakit gilanya"

aku ada idea gila sikit, cuba niat macam kat atas, lepas tu main CD yassin. he he he, aku pun tak pernah cuba..
kasi main satu hari, lepas tu kasi minum... sapa berjaya sila inform aku.....

botol air tak perlu buka, nanti takut kena virus h1n1


Comments
mana nk cari ubat tu semua?

Penyakit gila dah bertahun boleh ke? 113.210.230.112

farah  at 04.Nov,2012 23:05
InsyaAllah kita ikhtiar

InsyaAllah, kita ikhtiar aje. penyembuhan milik Allah.

Allah dah janji setiap penyakit ada ubat kecuali mati.

Secara amnya, kalau dah lama sakit, proses penyembuhan akan memakan masa yg lama.

192.168.200.246

rozaimy  at 05.Nov,2012 16:00

saya mau order ubat itu macam mana ya... 175.140.88.240

masri  at 14.Mar,2013 19:02
Kami Pos

selalunya kami post aje ubat tu.
Harga ubat yang ada NW tu RM30 sebotol termasuk harga post.

Ubat seri wajah tu stiil harganya rm70 termasuk harga post 192.168.2.23, 58.26.161.67

rozaimy  at 26.Mar,2013 01:30
Trackbacks
Post a comment