A.d.s

CVT:: Sakit bila bersama
Posted at 05.Feb,2010 10:39  Comments 7 / Trackbacks 0
Sorry, ini kategori 21sx. So budak-budak pi main jauh-jauh...

Aku tak payah cerita la masa bila sakit tu, sendiri faham udah le. Isteri aku tak baca blog aku ni, tetapi anak dara aku rajin bebenor baca blog aku ni. So tak elok le kalau cerita detail.

Ada orang percaya disebabkan perbuatan jin sihir. Tak semestinya. Kalau sihir, kita boleh baca surah kursi sambil niat hancurkan sihir yg dikenakan dekat Isteri dan kita. Jangan ingat isteri yg sakit, maka masalah isteri. Sebenarnya masalah bersama maa.

So aku pecahkan kes ini kepada tiga.

SIHIR
Boleh guna kaedah ruqyah, baca al-kursi atau sepotong ayat dari surah Yassin (sila search first aid kat blog ni) utk hancurkan sihir tersebut. Buat le sekerap yang boleh, sebab sihir selalunya pasti berulang. Kena DIY, kalau harap perawat atau ustaz jenuh le setiap minggu mengadap mereka. Kitakan SUAMI, memang tugas kita menjaga ahli keluarga. Jangan la pulak, bila ada orang serang guna parang, kita lari dan tinggal isteri untuk menghadapi serangan tersebut berseorangan. Dengan kata lain, suami patutnya jadi seorang perawat yg merawat anak isteri.

Buat le sampai yakin tiada lagi sihir yg tinggal. Jin sihir tu mudah buang, kena yakin tu. Kita minta kat Allah direct. Tetapi kita kena ingat, pasti tok moh hantar yg lain. Itu sebab dalam kes macam ni, aku galakkan balas balik aje sihir tu. Paling mudah baca Yassin, niat pulangkan sihir tu kepada tok moh dan pengupah. "Ya Allah, aku bermohon pada mu, agak sihir yg dikenakan ke atas isteri ku dipulangkan semula sebanyak 1 juta kali ganda kepada bomoh dan pengupah" Jangan ketawalaa, aku serius ni bab 1 juta kali ganda tu. Baca le Yassin berulang kali, paling kurang 41 kali, tak kirale sehari dua kali baca. Terpulanglah, yg penting cuma ada satu niat aje. Dalam perubatan, tidak digalakkan kita niat untuk dua benda. Contoh kalau kita sakit gigi dan sakit kaki, kita kena pilih salah satu, yg mana nak diubat dulu.

Walaupun selepas sihir dibuang, kesakitan masa bersama tidak akan macam tu aje. Sebab ini sudah melibatkan kerosakkan fizikal dan post trauma lepas kena sihir.

Contoh: kalau 3 minggu kita dpt penyakit kurap, walau dah baik, kita pasti mengaru walaupun sudah tak gatal.

Begitu juga dgn sihir, walaupun sudah tiada, tetapi masih terasa. So hari-hari kena zass, ye la tak reti nak scan kena le zass hari-hari sampai isteri tu dah tak rasa sakit. Mungkin berlarutan sampai 6 bulan. Semua bergantung kepada tahap mental pesakit dan kekerapan tindak balas dari tok moh.

Kita andaikan tok moh tu dah tak buat lagi, sila pergi ke bahagian klinikal.



Amalan
Amalan ni boleh melibatkan aktiviti nenek moyang kita dulu. Secara sedar atau tidak, perbuatan kita sekarang mungkin akan memberi kesan kepada keturunan kita seterusnya. Contoh masalah genetik. Kalau keturunan memang ada masalah sembuh, masalah semput tu akan di warisi. Kalau tak kena kat anak, mungkin kena kat cucu atau cicit.

Kena pulak dulu moyang dulu jenis pandai berbidan.

Aku nak cerita pun tak reti la bab ni. Apa yang penting, kita kaji balik semua amalan kita. Walaupun amalan berupa Al-Quran, kena kaji dari mana ilmu tu diturunkan. Contoh: Pengamal Tendai memang gemar berzikir Allah Allah Allah, sama macam perawat dari Darul Saka. Bezanya Tendai itu sendiri datangnya seorg sami. Maka biasala ada jin Tendai masuk dlm badan. Kiranya dah jadi pendamping kita. Zikir atau baca Al-Quran tak akan memberi kesan kepada mereka. Member kamcing maa.
Sama juga le, kita pagar rumah, jin saka boleh masuk dengan mudah, pasal dah ada MOU jadi member.

Kalau tak pasti, buang semua amalan yg kita terima. Just amal amalan yg diberi oleh ustaz dari Masjid.

Apa-apa pun buat solat taubat, solat hajat. lepas tu jgn lupa amalkan baca surah al-mulk ayat 14 sebanyak 13x atau lebih. Buat le dlm 41 hari sebelum nak tidur, pastikan tidur mengiring ke kanan (tidur cara rasulullah). Minta Allah tunjukkan mana amalan yg mempunyai jin dan sebagainya.


Klinikal - Fizikal
Pasal ni, kena jumpa doktor pakar dulu, takut rahim isteri jatuh. Kalau kenal tukang urut yg pandai, suruh depa adjust.

Guna pelincir?
OK budak-budak main jauh-jauh.... abang (abang! he he he) nak cerita hal orang dewasa.

CVT ada produk khas yg boleh digunakan sebagai pelincir dan cecair yg menaikkan syahwat isteri. Lepas sapu biarkan 5 hingga 10 minit

AlgaShoushmaWomen Harga satu set cuma RM125 termasuk harga pos

Untuk lelaki pula boleh guna set
AlgaShoushmaMenSet Harga satu set RM223 termasuk harga pos. Ubat sapu tu utk sapu le. Ubat biji tu dlm seminggu cuma boleh makan 2 biji aje. Dalam botol cuma ada 10 biji. Nasihat aku, first time nak makan tu, sila ambil cuti 2 hari. Sebab cik abang akan bangun ikut suka dia aje. Lepas 2 hari kesan ubat tongkat ali tu akan berkurangan.

Lepas tu untuk lelaki kena tambah lagi ubat nw17. Ubat ini untuk kasi lambat pancut. Kena 3 botol. Satu Botol RM33, 3 botol = RM 99.00 termasuk harga pos.


Habis bab jual produk. Sendiri kira berapa kos dia...

ini bab khas utk lelaki sahaja, kaum wanita dan ibu tolong jangan baca.

Isteri yg sakit semasa bersama selalunya tak pernah rasa klimak. So jgn terus redah aje, gosok kepala adik kat biji kelentit isteri sampai isteri klimak. Berapa baru klimak? Itu cuba sendiri, tak sama setiap org, tetapi kalau dah sapu alga for women, cepat sikit sebab shawat dia sudah terangsang.

Lepas dia klimak, jgn le cuba kasi dia klimak buat kali kedua, kerja sia-sia aje. Perlahan-lahan masuk, kalau sakit lagi, terus stop. Jangan teruskan. Kalau nasib baik, masa dia tengah nak klimak dia suruh masuk terus... itu kira dah rezeki la..... rezeki jgn ditolak, bala jgn dicari..

Sambung balik esok dan esok dan esok dan esok.....

apa-apa pun jgn lupa doa atau beri salam kat Isteri.
Isteri pulak kalau suami nampak lain macam aje, sila beri salam kat suami. Kalau tak jawap, ada tanda anda tengah nak bermain dgn hantu raya yg menyamar.. he he he...

End.



Comments

sesapa ada masalah sakit ketika bersama dan telah dpt diselesaikan boleh email ke broochtrading@gmail.com utk discussion. tq.

abu shah  at 06.Feb,2010 08:33
beri salam

saya tak berape paham macam mane nak beri salam tike nak itu. adake sama dgn beri salam sprti beri salam biase. n dapat terang kan singkatan "zass". tq.

farhan mohd.  at 12.Feb,2010 16:10
beri salam

saya tak berape paham macam mane nak beri salam tike nak itu. adake sama dgn beri salam sprti beri salam biase. n dapat terang kan singkatan "zass". tq.

farhan mohd.  at 12.Feb,2010 16:12
Assalamualaikum

beri salam kat org depan kita le, sebelum nak buat benda tu salam le.

pasal zass tu, cari le kat Internet maksudnya, itu istilah aje.

rozaimy  at 12.Feb,2010 19:36
Zasss

Nak masuk rumah kono bagi salam jadi nak masuk orang pun.
Zas ni kalau tengok cito Ultraman maso last sekali Ultraman silang tangan kua cahayo sambil tengok tu sebut Zass...

D Kame  at 13.Feb,2010 00:00

macam sesat je..ade ke islam ajar doa membalas kejahatan bomoh (penzalim) mcm tu??? hadis mana?? lebih baik lah mintak Allah sembuhkan ajer...balasan nya serahkan aje kepada Allah...hanya dia yg tahu dan adil..tidak ade apa pun yg berlaku tanpa izin Allah..semuaNya atas izin Allah..
kalau amal taklid ..tanpa iman..mmg lah sia sia...mcm si sami..dia mana ade IMAN.. kalau zikir dan baca quran itu ini serba salah tak kena...menyanyi n mcm2 yg melalaikan zaman ni takde sape nak SALAHkan....lagi lah lemah org ISLAM kerana kurang amal salleh..
wallahu'alam 60.48.217.55

asd  at 14.Feb,2011 19:56
terpulang kepada pendapat masing-masing

perkara macam ni terpulak kepada pendapat masing-masing.


Dari Mu’adz bin Jabal Radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
“Artinya : Takutlah kepada doa orang-orang yang teraniyaya, sebab tidak ada hijab antaranya dengan Allah (untuk mengabulkan)”.(Shahih Muslim, kitab Iman 1/37-38)

Malah Qunut Nazilah pun ada digunakan untuk membalas kejahatan.

Sila rujuk website ni

rozaimy  at 15.Feb,2011 08:52
Trackbacks
Post a comment