A.d.s

My Life:: Rupanya ada lagi wanita bersikap begini
Posted at 03.May,2010 16:54  Comments 3 / Trackbacks 0
kita sering terbaca malah aku sendiri dan perawat lain ada handle kes isteri yg bertindak luar batasan.

Ada isteri sanggup kasi suami nasi dot dot dot....
Ada isteri sanggup suruh suami dok luar bilik, sebab nak beromen dgn lelaki lain.
Ada isteri sanggup tampar dan pukul suami kerana marah.
Paling banyak... ada isteri sanggup tinggikan suarakan suami.....

Masih ada lagikah isteri yg menangis sepanjang malam kerana takut kutukan para malaikat kerana si isteri melihat suami tidur dlm keadaan marahkan dirinya?

Dulu aku ingat, mana ada lagi isteri macam tu. Rupanya aku silap. Ada masa nanti aku kelentong pasal ni.



Comments
klentong

kawe dok sabo nak nunggu klentong bab neh

Hang Bulat  at 04.May,2010 00:19
yassin 40

asmk tuan

pasai apa saya tak leh download yasin 40.minta tolong sikit tuan

rahim  at 05.May,2010 23:59
Server tua maa

cuba lagi sekali dan lagi dan lag, server dah tua maaa

http://www.komputer.com.my/cvt/yasin40.pdf

rozaimy  at 06.May,2010 11:15
Trackbacks
Post a comment