A.d.s

OUM:: MODUL DALAM BAHASA MELAYU
Posted at 22.Mar,2011 14:00  Comments 130 / Trackbacks 0
Kalau nak modul ni sila hubungi ISA ABDULLAH kat facebook. Beliau adalah TUTOR OUM.

NOTA/MODUL DALAM BAHASA MELAYU Kemaskini setakat 03/03/2011

1. BBMM1103 PENGURUSAN PEMASARAN 1
2. BDPP1103 PENGENALAN PENGURUSAN
3. BDPM1103 PENGENALAN PEMASARAN
4. BBEK2103/BDEK2103 PENGENALAN MAKROEKONOMI
5. SBMA1103 MATEMATIK PERSEDIAAN
6. BDUK3103 PENGENALAN UNDANG UNDANG KONTRAK
7. SBST1103 PENGANTAR STATISTIK
8. SBST2103 TABURAN PENSAMPELAN DAN PENGUJIAN HIPOTESIS
9.MPW2153 / MPW1153 PENGAJIAN MORAL
10.BBTP3103 TEKNOLOGI MAKLUMAT UNTUK PENGURUSAN
11.BDKW3103 PENGANTAR KEWANGAN
12.SBMA1303 TIRGONOMETRI DAN KALKULUS
13.CBMT2103 PENGANTAR TEKNOLOGI MULTIMEDIA
14.PERCUKAIAN (BUKU RUJUKAN)
15.PENGURUSAN PERNIAGAAN
16.BBAW2103 PENGURUSAN PERAKAUNAN
17.BBPW3103 PENGURUSAN KEWANGAN I
18.TEORI MAKROEKONOMI (BUKU RUJUKAN)
19. TEORI MIKROEKONOMI (BUKU RUJUKAN)
20.CBCT2203 KONSEP ASAS TEKNOLOGI MAKLUMAT
21.SBST3103 PENGENALAN ANALISIS DATA
22.SBMA4303 MEKANIK ASAS
23.*BBSG4103 PENGURUSAN & STRATEGI PEMASARAN [SEDANG DLM PROSES PENTERJEMAHAN]
24. HBEF2503, HBEF4106 KAJIAN BERASASKAN SEKOLAH
25.OUMM2103 KEUSAHAWANAN
26.BBPW3103 PENGURUSAN KEWANGAN II
27.CBMA2103 MATEMATIK DISKRET
28.MPW2133 PENGAJIAN MALAYSIA
29.BBPS4103 PENGURUSAN STRATEGIK
30.BBSH4103 PENGURUSAN HAZARD
31.OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL
32.BBUS2103 UNDANG-UNDANG PERNIAGAAN
33.BBSB4103 PENGURUSAN SILANG BUDAYA
34.BBNG3103 PERNIAGAAN ANTARABANGSA
35.BBEK1103 PRINSIP MIKROEKONOMI


Comments
Tutor OUM

Aku kasi email Tutor OUM. So nak tanya atau nak modul dalam BM boleh tanya beliau. Masa aku belajar dulu, beliau punya forum dlm OUM antara yang selalu aku masuk. Walaupun beliau jauh nun di Sabah dan aku tak pernah dok kelas beliau, beliau still menjawap pertanyaan aku.

A good tutor, kalau korang tak dapat A masa exam, tu memang salah korang le sebab contoh yang beliau kasi dalam setiap perbincangan online memang banyak membantu.

Dengan adanya tutor seperti beliau di OUM, korang boleh set standard korang A untuk lulus dan A- kira gagal.

Kalau tutor korang macam siol aje, cari le tutor online macam beliau ni. Beliau jenis tak kisah punya.

Apa-apa pun, rajin-rajin bertanya tutor mana yang bagus kat senior. Walaupun korang tak dapat jadi murid mereka secara zahir, secara online pun dah cukup

musri@yahoo.com
isa.abdullah@hotmail.com 203.82.92.95

rozaimy  at 26.Mar,2011 08:11
modul dalam bahasa melayyu

macam mana saya nak dapatkan modul dalam bahasa melayu

1.SBMA1103 MATEMATIK PERSEDIAAN

2.BBEK1103 PRINSIP MIKROEKONOMI
202.75.4.137

jack  at 31.Mar,2011 13:13

macam mana saya nak buka modul bbek1103 untuk persiapan final exam 60.52.81.123

siti mariam bt daud  at 01.Apr,2011 21:09

salam
en.Rozaimy saya najib nak tanya ada buku projek IT Managment dalam bm 218.208.72.122

mohd najib  at 02.Apr,2011 14:20
hubungi tutor musri

musri@yahoo.com 60.48.99.199

rozaimy  at 03.Apr,2011 17:32
BDPP1103

tlg la bg nota bahasa melayu BDPP1103 203.82.87.126

razif  at 06.Apr,2011 02:59
nota BDPP1103

salam..sy cari dlm fb x jmpa pun..mcm mane nak dpatkan nota BDPP1103 dalam bhsa melayu? 121.121.191.226

jaja  at 06.Apr,2011 17:27
nota BDPP1103 kena beli

boleh beli kat tutor musri. Email dia ada kat atas 192.168.200.156

rozaimy  at 07.Apr,2011 11:44
Translation

Hi semua, Saya menyediakan khidmat translation, proofread, write up, and mcm2 lagi dengan harga yang berpatutan.. http://www.facebook.com/profile.php?id=1443022105#!/malaikatcinta86 124.13.51.67

Moh Zulfadli Mohd Rosli  at 08.Apr,2011 11:14
nota modul BBPP1103

nota BBPP1103-principle of management x ada ke...Kalau saya satu... 203.82.80.14

ahmad syahidin  at 16.Apr,2011 08:04
modul BBPP1103 - tak ada

sekarang ni aku dah jumpa dua orang yg boleh translate. Kena bayar le. Kongsi le ramai-ramai. 1 perkataan 10 - 15 sen.

Boleh hubungi Moh Zulfadli utk kosnya. Boleh check kat Facebook dia atau dengan junior dia Cik Anis Iman. Search aje kat Facebook dan message berapa depa charge. 60.51.20.244

rozaimy  at 16.Apr,2011 09:40

kalau saya nak beli nota oum dalam bm berapa harganya? 175.138.32.67

sriranjani  at 18.Apr,2011 21:36
Harga Nota OUM?

Mana yang ada dalam senarai di atas, sila hubungi terus Tutor OUM

musri@yahoo.com
isa.abdullah@hotmail.com

Saya cuma tolong publish aje.

Mana yang tak ada, sila pergi ke facebook (check komen kat atas), boleh deal direct dgn tuan punya badan 60.48.77.81

rozaimy  at 19.Apr,2011 19:06
OUMM2103 ENTREPRENEURSHIP

how to get this modul in bahasa melayu??? plzzz help 58.26.134.34

vidya  at 25.Apr,2011 10:56

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia,

Bagaimana saya hendak dapatkan modul dalam bahasa melayu untuk subjek seperti di bawah :

1. HBEM2303 MANAGEMENT OF STUDENT AFFAIRS
2. MPW2133 MALAYSIAN STUDIES
3. MPW2153 MORAL EDUCATION

Sekian, terima kasih. 218.208.91.130

donny liboh  at 09.May,2011 14:20
email ke tutor OUM di Sabah

Boleh email terus ke
musri@yahoo.com
isa.abdullah@hotmail.com

192.168.200.54

rozaimy  at 09.May,2011 16:45
modul dalam bahasa melayu

macam mana saya sapat modul dalam bahasa melayu.

175.138.98.9

dharsshini a/p sinnasamy  at 11.May,2011 16:38

Saya perlukan nota keusahawanan dalam bahasa melayu 175.140.108.204

ila  at 04.Jun,2011 18:18
OUMM2103 KEUSAHAWANAN

modul dlm bhs melayu, mcm mne sya blh dptkn? 58.26.127.130

Nur Ilyana  at 11.Jul,2011 10:54
OUMM2103 KEUSAHAWANAN

salam all


modul dlm bhs melayu, mcm mne sya blh dptkn? 118.100.153.139

idi yusfarizal  at 17.Jul,2011 14:52

modul bm ni mmg keluaran OUM atau yang dah di translate dari pihak ke 3? saya ada dapat yang telah di translate dari kawan tapi xlengkap 58.27.115.116

nurul ain ishak  at 18.Jul,2011 15:41
modul dalam bahasa melayu

Saya nak dapatkan modul dalam bahasa melayu please minngu depan saya ada exam macam saya nak dapatkan saya memperlukan modul OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL 175.140.253.152

dharsshini a/p Sinnasamy  at 09.Aug,2011 10:57
modul dalam bahasa melayu

Saya nak dapatkan modul dalam bahasa melayu please minngu depan saya ada exam macam saya nak dapatkan saya memperlukan modul OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL 175.140.253.152

dharsshini a/p Sinnasamy  at 09.Aug,2011 10:58
Sila email tutor Isa Abdullah

Rasanya tutor tu ada salinannya.
Salinan saya dah lama tak ada.
Kalau ringkasan boleh tengok website ni

http://safiaaddina01.blogspot.com/2010/02/nota-padat-etika-professional-oumm3203.html

192.168.2.240, 120.50.62.45

rozaimy  at 09.Aug,2011 22:18
nota bahasa melayu

Salam en. rozaimy..sy x student (budak FT) ms kt hotel prescott inn kt kl..nak minta nota PROFESSIONAL ETHICS (OUMM3203) dan ENTREPRENEURSHIP (OUMM2103) dalam bahasa melayu klu ada... 175.137.146.40

Fakhrur Razi  at 19.Aug,2011 11:06
OUMM3203

boleh tengok versi lain

http://www.scribd.com/doc/20947558/Etika-Profesional

kalau nota penuh boleh email kat Pensyarah Isa. Email dia ada aku post kat blog ni

118.100.201.26

rozaimy  at 20.Aug,2011 10:18
modul bm

cikgu ada tak modul utk subjek2 ini:-

1) bbaw2103 - financial accounting
2) bbgo 4103 - org. behaviour
3) bbsb 4103 - cross-cultural mgmt
4) bbui 3103 - emp. & indst. law

TQ 218.208.71.178

am  at 06.Sep,2011 14:14
bbaw2103 dan bbsb4103 ada terjemahannya

dua subjek tu confirm ada terjemahannya. Cuba email kat Pensyarah ni.

musri@yahoo.com
isa.abdullah@hotmail.com

60.51.21.191

rozaimy  at 06.Sep,2011 21:51
mcm mana nak hubungi cik

saya ingin mencari buku yang tertentu sahaja .....boleh x cik bagi no pon atau cik hubungi @ sms kak no saya 0194777683 219.93.35.5

naza  at 18.Sep,2011 07:22
modul

saya nak modul BBRS4103 penyelidikan pemasaran,SBST pengantar statistics. 115.132.152.162

thulesi  at 19.Sep,2011 21:35

askum en isa , sy perlukan 30.BBSH4103 PENGURUSAN HAZARD
60.50.95.84

AZHROL  at 20.Sep,2011 22:21
nota BDUK 3103

salam en isa, saya ingin memohon pertolongan sekiranya ada modul di dalam bahasa melayu untuk subjek
BDUK3103 (PENGENALAN UNDANG UNDANG KONTRAK) harap en isa dapat membantu, sekian terima kasih. 58.26.25.7

awanis  at 04.Oct,2011 16:41

nak modul oum keusahawanan, prinsip pengurusan bbpp1103 124.82.102.29

sitti almidah kuntalil  at 14.Oct,2011 14:19

Salam...boleh tak saya dapatkan note bagi subjek kat bawah nie???? bagaimana caranya?...
OUMM2103 KEUSAHAWANAN
CBMA2103 MATEMATIK DISKRET 113.210.98.175

Lavender_jue  at 23.Oct,2011 21:10
assalamualaikum

bagaimana sy nak dptkan modul dalam bm
- BBEK1103 Principles Of Microeconomics
- BBPB2103 Human Resource Management
- BBPP1103 Principles Of Management
- BBPR2103 Planning, Recruitment And Selection Of Human Resources
203.82.92.97

norhaila  at 27.Oct,2011 10:56
BUKU EDISI BM

salam... saya ingin mendapatkan buku edisi bm.,HAZARD MANAGEMENT - bbsh 4103, INDUSTRIAL RELATIONS - BBHI4103, HUMAN RESOURCE DEVELOPMENT - BBDH4103 & COMPENSATION MANAGEMENT - BBCM4103, 203.82.94.112

ROSALIZA BINTI SHARIFF  at 28.Oct,2011 06:24
nota bm

macam mana saya nak dapatkan nota OUMM 3203 dalam bm 60.52.46.28

fauzi  at 02.Nov,2011 14:06
BBSH4103

Salam En Isa,
Saya perlukan nota bentuk power point dalam BI untuk subjek BBSH4103 Hazard Management. Sekian, terima kasih. 203.82.92.32

zainorin  at 05.Nov,2011 21:14
modul dalam bahasa melayu

modul dalam bahasa melayu
macam mana saya nak dapatkan modul dalam bahasa melayu

1.SBMA1103 MATEMATIK PERSEDIAAN

2.BBEK1103 PRINSIP MIKROEKONOMI
113.210.102.17

rubini  at 22.Nov,2011 20:52
Salam

sye nk minta tolong skit...Modul untuk subjek BDUK3103 PENGENALAN UNDANG UNDANG KONTRAK dalam BM ade?
saya baru jer jadi pensyarah untuk salah satu kolej swasta.. 175.144.46.24

Muhammad Azmi Bin Bahari @ Alias  at 28.Nov,2011 10:41
Sila lihat senarai Modul

sila lihat senarai kat atas sekali, memang ada.

Untuk pengetahuan, Pensyarah Musri mungkin tak tengok blog ni, elok sangat terus email beliau.

Senarai di atas adalah senarai lama, so boleh email beliau untuk dptkan senarai baru

musri@yahoo.com
isa.abdullah@hotmail.com 124.82.75.136

rozaimy  at 28.Nov,2011 18:40
Modul dala bahasa melayu

Saya nak modul bbpp1103 dan OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL. macam mana.
175.140.229.22

Dharsshini a/p Sinnasamy  at 03.Dec,2011 11:19
nak modul peng.hazard

macamana nak dapatkan modul bahasa melayu peng.hazard 202.184.141.11

norazreen  at 15.Dec,2011 16:58
modul dalam bahasa melayu

salam en rozaimy ade tak modul dalam bahasa melayu subjek it project management dan element data warehouse 113.210.229.24

sahada  at 15.Dec,2011 19:15
Modul BM

Salam...macamana sy nak minta modul bm utk subjek kt bawah?
1) BBNG3103 PERNIAGAAN ANTARABANGSA
2) BBAW2103 PENGURUSAN PERAKAUNAN
3) BBPW3103 PENGURUSAN KEWANGAN I
180.75.48.222

zunairah  at 16.Dec,2011 18:44
Nota Dalam BM

Mcmana sy nk dpt nota dlm BM E-commerce (BBED4103) dan OUMM2103 (keusahawanan) 175.139.245.244

Hamim  at 11.Jan,2012 15:45
nota dlm bm

Salam, Ada nota dlm BM Subjek ABPG 1203 (History and philosophy of psychology) kah? 124.82.105.115

agnes  at 12.Jan,2012 20:30
student baru

ada no telpon tak..senang contact la..pada en musri
58.26.182.67

mohd  at 30.Jan,2012 13:56
email aje

Saya sendiri tak pernah tahu no HP en musri. Email dia InsyaAllah dia jawap 203.82.82.112

rozaimy  at 30.Jan,2012 15:43
Macam mna nk dpatkan Modul tu

CBCT2203 KONSEP ASAS TEKNOLOGI MAKLUMAT 58.26.173.196

Shaz  at 03.Feb,2012 15:52
modul dalam bahasa melayu

HBEM 4103 management of community relations

HBEM 4203 management of academic and cocurriculur excellence 203.82.95.114

Tynie  at 08.Feb,2012 12:38

salam ..bleh tak saya dapatkan modul BBPP 1103 PRINSIP PENGURUSAN DAN HBEF 3103 ..TQ 10.128.10.234, 113.210.99.107

fazlin_azmi  at 20.Feb,2012 12:46
SBMA1103 MATEMATIK PERSEDIAAN

cara nak dapat modul matematik dalam bahasa melayu 113.210.101.228

azihan b abdullah  at 22.Feb,2012 08:48
BBPP1103 PRINSIP PENGURUSAN

MACAM MANA YER...SAYA NK DAPAT KN VERSI B.M??...TQ 180.74.238.78

fara  at 22.Feb,2012 22:28
oumm2103 versi bahasa melayu

bolehkah saya dapatkan topik 8,9,10 oumm2103 dalam bahasa melayu.tq. 60.49.127.154

liza  at 01.Mar,2012 16:48

salam 124.13.178.93

Rashid  at 04.Mar,2012 01:30
salam

modul nie di caj bayaran x... 116.197.3.107

Alieya  at 04.Mar,2012 19:32
bbpp1103,hbsc1103,hbmt1103

modul dalm melayu boleh tak 203.82.92.59

mala  at 07.Mar,2012 22:37
Modul Dalam Versi BM

Salam, saya nak modul HBSC1103 ada x? Boleh bgtau caranya? 203.82.81.20

Izazuliana Muhzan  at 12.Mar,2012 16:05

i want this module..how to get it 175.137.253.227

ambiga  at 15.Mar,2012 23:44
HBMT1103 dlm bhs melayu

Bagaimana saya nak modul ni... 10.144.229.74, 113.210.224.127

Kamarul  at 30.Mar,2012 23:08

salam, saya nak modul hbsc1103 dalam bahasa melayu..nak exam, tapi tak faham yang b.inggeris..harap boleh bantu
115.134.130.104

hasni  at 09.Apr,2012 18:20
HBMT1103

saya memerlukan modul HBMT1103 dalam Bahasa Melayu.Bagaimana untuk mendapatkannya. final exam 21.4.2012.tolong saya 175.144.135.176

shaiful  at 10.Apr,2012 00:16
modul bm

salam.. mcm ne saye nak dapatkan modul bm cross-cultural management dengan professional ethics.. 118.100.148.18

afzan  at 28.May,2012 11:13

mcm ne nk cri tutor isa nie x dpt poon.. 175.144.0.7

dewi  at 06.Jun,2012 23:11
cuba email tutor Isa

kat atas tu ada email beliau. Boleh hubungi beliau guna dua dua email tu atau hubungi dia dalam facebook

http://www.facebook.com/musri.kayawa
203.82.92.66

rozaimy  at 07.Jun,2012 21:54
OUM2103 keusahawanan

saya nak modul bahasa melayu 203.82.80.154

jakius jack franchis  at 09.Jun,2012 07:01
BBPP1103 & MPW2133 dalam bahasa melayu

saya nak modul dlm bahasa melayu,mcm mana nk dpt? 203.82.92.88

azlina  at 09.Jun,2012 15:47

saya nak dapatkan modul BBPP1103 dalam bm mcm ner ye 180.73.195.254

Nor Fariza  at 10.Jun,2012 15:17
perlukan bhn oum dlm human resource

sy alami kegagalan byk subjek dan terpaksa mengulang...minta jasa baik en isa bg skema utk subjek yg ada kaitan ngan human resources 118.100.48.158

suhaiza suhaimin  at 14.Jun,2012 23:46
email terus en isa

utk pengetahuan, segala mengenai terjemahan, sila hubungi email direct encik Isa, saya tak rasa dia baca blog saya ni.

Email dia ada kat post sebelum ni 60.48.102.138

rozaimy  at 15.Jun,2012 11:58

sya akn mduduki exam pd 31.07 ne..so, mcm mna sya nk dpt kn modul BBPP1103 ne?? pleaz help me sir.. tq 58.26.182.67

Sandra Ritty  at 21.Jul,2012 13:42
Modul dalam BM

Salam saya mengambil kursum human resource saya nak semia modul dalam bm harap dapat dibantu,tK 115.135.31.77

Zarinah Shaffy  at 22.Jul,2012 14:22
B

nak modul dalam bahasa melayu...:( 115.133.53.135

sha  at 30.Jul,2012 01:05

INGIN MENDAPPATKAN MODUL PENGAJIAN MALAYSIA DLAM BAHASA MELAYU 60.54.96.13

sarah  at 30.Jul,2012 01:18

satu modul harganya berapa ye? 60.48.48.109

anjamis  at 30.Jul,2012 22:25
bbus2103

sir can i get modul in bahasa 118.101.200.111

uthaya kumar  at 04.Aug,2012 11:30
module in bm

BBAP2103 /BBCM4103/BBDH4103/BBGO4103/BBHI4103/BBPW3103/BBPS4103/BBSB4103/BBSH4103/BBUI3103/CBKI4103/CBMS4303/SBMA1503/SBST1303/BBKN3103/OUMM3203/SBMA1403 203.82.95.69

siti norbaya gani  at 25.Sep,2012 23:02
INGIN MENDAPATKAN MODUL DALAM BENTUK BAHASA MELAYU

salam en.. saya nak tanya, En. Isa abdullah tutor OUM di mana?
203.82.95.135

angela  at 12.Oct,2012 05:59
BANTUAN MODUL/BUKU RUJUKAN BAHASA MELAYU

Mohon bantuan untuk mendapatkan modul/buku rujukan subjek BBNG3103 PERNIAGAAN ANTARABANGSA, BBSH4103 PENGURUSAN HAZARD dalam bahasa melayu 203.62.1.78

noor diana  at 05.Nov,2012 12:49
modul bbim

secepat mungkin 175.145.234.86

mohd saharudin ab rahman  at 18.Dec,2012 22:00
principles of microeconomics/ microeconomics 1

BBEK1103 no 35 58.27.115.85

marlina razali  at 08.Jan,2013 08:23
bbek11o3

mcm mana nak dpt modul dlm bahasa melayu 118.101.169.106

mohd zuraidi  at 09.Jan,2013 10:53
modul bm

saya perlukan modul bm bagi subjek BBPM2103, BBEK1103 dan BBAW2103 secepat mungkin, TK 203.82.95.101

mariate  at 13.Jan,2013 12:46
modul bm

ASKM, DR ISA ADA X MODUL BAHASA MELAYU HBEC 2303- CURRICULUM DEVEPLOMENT - THE MALAYSIAN PERSPECTIVE 219.95.88.118

dalila  at 14.Jan,2013 14:05
modul bm

Salam tuan, sbjk pengurusan pemasaran Dan strategi amat memerlukan..... tlng tuan.......
183.171.162.77

mfbaa  at 18.Jan,2013 00:29
nak modul bm

kenapa subjek sains jarang ada dlm translate bahasa malaysia?
115.164.128.89

nana  at 23.Jan,2013 16:51
international human resource

ada tak nota international human resource (BBIH4103) OUM dalam bahasa malaysia? 118.101.31.17

nata  at 27.Jan,2013 16:28
BBEK4203 Principles Of Macroeconomics

boleh dpt modul dlm bm & brp harga 10.5.5.77, 10.5.11.4, 219.92.7.66

suznita  at 04.Mar,2013 09:36
31.OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL

MY BOOKS 175.140.88.18

Ananthen  at 30.Mar,2013 18:47
OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL

31.OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL

may i have the BM module? 124.82.222.177

TracyTan  at 16.May,2013 08:08
OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL

Saya pelajar oum yang amat memerlukan nota etika profesional dalam Modul Bahasa Melayu. Terima kasih. 175.138.147.166

ZAINIAH BT ISHAK  at 03.Jun,2013 18:19
OUMM3203 ETIKA PROFESIONAL

salam, saya memerlukan nota etika profesional dalam modul bahasa melayu. terima kasih yang teramat sangat. 175.136.212.191

norashimin jaafar  at 10.Jun,2013 14:57
MODUL MANAGEMENT INFORMATION SYSTEM (CBMS4303)

MACAMANE DPTKAN MODUL BM UNTUK MANAGEMENT INFORMATION SYSTEM (CBMS4303)? ADA DALAM STOK TUAN KE? 210.187.175.1

MOHD ROZLI  at 15.Jun,2013 11:43
oumm3203

Saya nak modul oumm 3203 dalam bahasa melayu. 183.171.161.11

rosmiza inche mat amin  at 30.Jun,2013 13:56
oumm3203

Saya mahu modul 0umm3202 (2011) dalam bahasa melayu. thanks. 118.100.7.81

catherine  at 02.Jul,2013 20:32
nota oumm3203

Boleh saya dapat nota oumm3203 dalam bahasa melayu? terima kasih. 118.100.7.81

winley  at 02.Jul,2013 20:43
nota oumm3203

Boleh saya dapat nota oumm3203 dalam bahasa melayu? terima kasih. 118.100.7.81

winley  at 02.Jul,2013 20:44
BBSB4103

Encik Isa, boleh saya dapatkan nota/modul BBSB4103 Pengurusan silang Budaya dalam BM...Berapa hardcopy tersebut. T.kasih byk 183.171.177.92

Dayang Habsah binti Awang Karini  at 03.Jul,2013 21:44
oumm3203 etika profesional

saya inginkan modul dalam bm. tarikh periksa selepas raya puasa. nie nak kena study dah. 183.171.166.83

mushidah binti ismail  at 06.Jul,2013 19:21

As salam..saya ambil kos BPSY..modul(buku teks semua dalam B.I mohon bantuan.Saya ingin membeli modul dlm B.Malaysia.Di Pusat OUM x menjual teks utk kos saya.. 175.140.53.246

Sahlija Bt Jalilul  at 11.Jul,2013 20:18

Request modul dlm bm bdpm1103.
TQ 218.208.23.100

siti aiza  at 30.Jul,2013 11:47
NOTA BM

saya perlukan nota Project Management Bahasa Melayu - sedang melanjutkan pelajaran Diploma Pengurusan Projek OUM .TQ 120.141.180.216

omar  at 01.Aug,2013 15:31
OUMM3202

En rozaimy, softcopy modul oumm 3203 Etika profesional ada tak? kalu ada boleh tak emailkan saya modul tersebut. 202.185.14.37

fendi  at 14.Aug,2013 15:00
oumm3202

nota ringkas dlm bm oumm3202 203.106.155.197

norsamsiah  at 15.Aug,2013 16:10
hbmt2103

mcm na saya nak dpt modul dlm bm hbmt2103..
14.1.193.96

Alichia taukin  at 17.Aug,2013 12:10
buku perakunan pengurusan

selamat petang cik sy nak buku..kalau boleh sy nak cik email pd sy modul tersebut..tq..secepat mungkin.. 115.132.184.245

murugan  at 18.Aug,2013 17:59
BUKU BM ( OUM )

slm sir, bule sya dapatkan buku dalam bhsa melayu subjk :BBLM4103,BBSG4103,BBLM4103. 175.138.243.253

ary  at 19.Aug,2013 15:31
cbct2203,oumm3203,sbfs1103

macamna mau dapatkan modul melayu. 60.52.89.63

w.mimi adzlinah bte mohd isa  at 21.Aug,2013 19:49
modul hbsc3103_v2

Saya ingin dptkan modul hbsc3103 dlm bahasa Melayu, bagi semester September 2013.berapa harga dan bagaimana nak dptkan? tq 115.135.179.159

rahayutuaran  at 25.Aug,2013 07:16

en ada modul hbsc 2203 dalam bahasa melayu ke? 183.171.177.41

dorry  at 07.Sep,2013 20:29
nak modul dlm b.melayu

Hi, saya nak modul BBCG3103,BBAW2103& BBUS2103.. TQ.
115.164.61.119

sasa  at 18.Sep,2013 19:55
modul bm BBPM2103

slm sir .. ada x modul bm BBPM2103 . tq 60.53.141.36

amy_abd_rahman  at 29.Oct,2013 21:54
modul bm

salam cikgu,boleh ke saya dapatkan modul bahasa melayu bbpw3203 pengurusan kewangan II 124.13.194.7

mohd nizam ismail  at 07.Dec,2013 10:48
hbec2203 early childhood education curriculum

Saya mahu yang bm ada tak?pas modul hbec2403 dan hbec2303.TQ 183.171.176.51

jescika patrick  at 05.Jan,2014 15:14
hbec2203 early childhood education curriculum

Saya mahu yang bm ada tak?pas modul hbec2403 dan hbec2303.TQ 183.171.176.51

jescika patrick  at 05.Jan,2014 15:15
BBEK1103

saya nak modul BM untuk subjek BBEK1103 103.1.71.59

noor adila binti mohamad ali  at 12.Jan,2014 10:24

assalamulaikum..
saya nak modul buku dalam bahasa malaysia yang dibawah :

BBAW2103: PENGURUSAN PERAKAUNAN
BBEK1103: PRINSIP MIKROEKONOMI
BBSG4103:PENGURUSAN/STRATEGI PEMASARAN 183.171.170.220

NUR ISZRATUL BINTI MD ISA  at 17.Jan,2014 22:03
Can i get past year exam paper

BBRC4103: RESEARCH METHODOLOGY
BBPW3103: FINANCIAL MANAGEMENT 1
BBEK4203: MACROECONOMY.
Saya ada utk Sem May 2012, Sept 2012 dan Jan 2013. Kalau tuan ada 1 atau 2 lagi bolehlah email kat saya. TQ 175.142.121.65

R. Sandra  at 03.Mar,2014 19:37

mcm mane sy nk interaksi ngan tutor isa abdullah.. 60.50.162.120

NAZRIN  at 10.Mar,2014 11:45

boleh saya dapatkan oum versi bm BBUN 2103 undang undang perniagaan 219.92.55.41

saedah bt. ab. rahim  at 08.May,2014 11:22
Module Bahasa Melayu

Boleh saya dapatkan oum versi bm BIM A7470 Bac. (Hons) Management & bagaimana saya boleh dapat Module OUMH1103 Learning Skills Open Distance... 218.208.43.99

Dayang Zainah  at 21.May,2014 16:36
Module Bahasa Melayu

Boleh saya dapatkan oum versi bm BIM A7470 Bac. (Hons) Management & bagaimana saya boleh dapat Module OUMH1103 Learning Skills Open Distance... 218.208.43.99

Dayang Zainah  at 21.May,2014 16:38
versi bahasa melayu

assalammualaikum

boleh saya dapatkan oum versi bm
1)BBNP4103
2)BBIH4103
3)BBMC4103

TERIMA KASIH 103.245.88.251

zunita zainol  at 18.Sep,2014 12:27

boleh tolong saya dapatkan nota dlm bahasa melayu subjek SBSC 1103 SAINS ASAS 175.145.204.166

Muhammad Taufiq Dahlan  at 29.Sep,2014 09:44
buku BDIS4103

Boleh tolong dapatkan module ni dalam BM, BDIS4103 1.9.103.216

salmiah abdul rahman  at 01.Oct,2014 17:15
HBEC 1103, HBEC 1203, HBEC 2103

Boleh tolong dapatkan modul di atas ni dalam BM? TQ 113.210.11.180

Mislianie Gabayoi  at 01.Oct,2014 21:13
BDIS4103

boleh tolong dapatkan modul ni tak?
tak dapat modul nota pun okay..
Thank You 60.52.99.193

Salmiah binti Abdul Rahman  at 03.Oct,2014 16:02
modul versi bahasa melayu

saya nak modul abxs1103,abpg1103 dan abpg1203. 113.210.138.184

kavitha  at 06.Oct,2014 09:20
Modul BM Subjek OUMM2103 ENTREPRENEURSHIP

Assalam.. sya perlukan bantuan untuk dapatkn modul BM bagi subjek OUMM2103 ENTREPRENEURSHIP.. t.kasih pd yang membantu.. ;)

103.1.71.104

Nor Azila Bahrom  at 17.Nov,2014 10:10
Trackbacks
Post a comment